Topkapning anvendes i særlige tilfælde

Har du et træ, du gerne vil fælde, men som du tvivler på, vil kunne fældes i én bid? Så bør du måske benytte dig af topkapning. Her hos Skippers Træfældning tilbyder vi professionel topkapning til kunder i hele Nordsjælland og København. Vi kører naturligvis også gerne uden for disse områder, selvom vi primært har flest kunder i Ølsted, Frederikssund, Frederiksværk & Slangerup.

Topkapning er en metode, der bruges ved nogle former for træfældning. Her klatrer vi op i træet, og piller det ned i små bidder, også kaldet sektionsfældning. Denne form for beskæring bruges, hvor der ikke er plads til, at træet kan falde i sin fulde længde, eller hvis græsplæne eller anden beplantning skal skånes.

Vi er specialister i topkapning

Vores virksomhed har stor erfaring med forskellige former for træfældning og opstamning. Derfor betragtes vi som specialister i topkapning. Du kan altså trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du har træer, der skal fældes.

Vi løser altid opgaven efter bedste evne, hvor vi garanterer høj kvalitet og holdbare løsninger. Hos os finder du desuden altid attraktive priser, uanset hvad opgaven lyder på. Vi løser både store og små opgaver, hvorfor du aldrig bør tøve med at kontakte os.

Kontakt os for at aftale mere

Lyder dette som noget for dig, så ring til os med det samme for at aftale mere. Vi kommer altid gerne ud og foretager topkapning hos dig.

Du kan ringe på telefon 27 97 00 00 eller skrive til mail: skippertrae@gmail.com. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage og finder en tid, der passer ind i din kalender.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt