Træfældning udført af kompetent firma

Søger du hjælp til træfældning, så står vi hos Skippers Træfældning altid klar. Vi er et kompetent firma, der kan løse enhver opgave. Vi kommer i hele Nordsjælland og København, men tager også gerne ud til kunder uden for disse områder. Vi arbejder særligt i Ølsted, Frederikssund, Frederiksværk & Slangerup.

Vi har stor erfaring i branchen, og kan udføre mange forskellige former for træfældning, hvor sikkerheden altid er i top. Vi tilbyder både træfældning fra jorden og fra luften, hvor der tages højde for det enkelte træ og dets omgivelser. Desuden udfører vi også beskæring, flishugning, topkapning og stubfræsning.

Hvad koster træfældning?

Den eksakte pris på en træfældning afhænger af flere forskellige parametre. Der er nemlig ikke to fældninger der er ens. Vores speciale er fældning af vanskelige træer ved klatring. Kan grene og stamme ikke falde frit, uden at beskadige bygninger eller beplantning, så nedfirer vi disse. Vi bruger lift i tilfælde hvor det ikke er forsvarligt at klatre.

Uanset hvilken form for fældning af træ, vi skal udføre, så får du en god pris hos os. Derudover kan du forvente et godt resultat, hvor sikkerheden er i top, og hvor der tages hensyn til omgivelserne, så de ikke beskadiges. Vi tager os af både simple og komplicerede opgaver, når det kommer til træfældning.

Kontakt os for at høre mere om træfældning

Skal vi komme og udføre træfældning eller -beskæring hos dig, så gør vi gerne dette. Det er som regel altid en god idé at få professionel hjælp til træfældning, hvorfor du ikke bør holde dig tilbage med at kontakte os.

Ring på telefon 27 97 00 00 eller skriv til mail: skippertrae@gmail.com. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt